Ny terrasse

En terrasse kan give nye muligheder for at nyde den friske luft, og de kan laves i så mange afskygninger, at enhver kan finde en, der opfylder behovet. Uanset om du har en klar ide om hvordan din terrasse skal se ud, eller om du blot har en løs forestilling, kan Byggeselskabet M3 få din drøm til at gå i opfyldelse.

Vi bygger træterrasser i alle tænkelige træsorter, og vi vurderer altid hvilken træsort, der passer bedst til dit hus. For når det kommer til terrasser er der både æstetiske, samt funktionelle aspekter at tage højde for. Træsorten skal passe til dit hus, samtidig med, at formen på terrassen skal passe til, hvordan huset er bygget. Alle disse ting har vi erfaring med hos M3 så vi kan give dig god rådgivning når den nye terrasse skal vælges.

Når en ny terrasse skal bygges, skal man blandt andet overveje, hvorvidt terrassen skal være:

  • På samme niveau som haven
  • I flere niveauer
  • Hævet
  • Overdækket
  • På et tag

En terrasse har ofte gelænder og trapper, hvilket vi naturligvis også kan hjælpe med at montere. Vi sørger altid for at indgå i en god dialog med kunden således, at resultatet bliver som kunden ønsker det så begge parter kan blive fuldt ud tilfredse med terrassen eller terrasserne.

Indhent tilbud